D&C Oradea anunță lansarea pe piață a celei de-a treia generații a acestui SUV compact care a fost dezvoltat și proiectat de la zero, oferindu-ți o experiență de conducere inovatoare și îmbunătățită.

Una dintre cele mai așteptate noutăți ale noului Volkswagen Tiguan este introducerea a două noi unități mild hibrid de 48 V. Acestea, cu puteri de 96 kW și 110 kW, îți oferă o eficiență sporită și te ajută să reduci consumul de combustibil.

De asemenea, vei avea la dispoziție și două motoare diesel turbo, cu puteri de 110 kW și 142 kW, pentru a alege varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău de conducere.

Și asta nu e tot! Opțiuni suplimentare ale sistemului de propulsie vor fi disponibile în 2024. Două noi motorizări hibrid plug-in vor fi introduse, oferindu-ți o autonomie electrică de aproximativ 100 km. În plus, pentru prima dată, vei beneficia de o funcție de încărcare rapidă DC, pentru a-ți putea reîncărca rapid bateria și a te bucura de mai mult timp petrecut pe drum.

Prețul de pornire este de 33.269 TVA inclus.

Te așteptăm, așadar, la D&C Oradea, pe Calea Clujului 287, sau la numărul de telefon 0259 47 88 47, unde consilierii noștri sunt deschiși să îți dea toate informațiile de care ai nevoie.

www.dcvw.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!