Noul ID.4: Puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

Volkswagen a deschis comenzile pentru cel de-al doilea model electric al său, ID.4. Acum poţi comanda SUV-ul 100% electric prin D&C Oradea!

Ca dimensiuni, ID.4 se încadrează între modelele T-ROC şi Tiguan. SUV-ul electric are o autonomie maximă de 520 KM WLTP, putere de până la 204 CP şi capacitatea energetică netă de 77kWh (în varianta de echipare Pro).

Avantajul major al autovehiculelor electrice este faptul că încărcarea este posibilă aproape oriunde:

- Acasă - cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID.

- Cu un charger (achiziționat în pachetul opțional) cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW.

- Numeroase staţii de încărcare publice de la benzinării și de pe autostrăzi, care oferă suplimentar varianta de încărcare rapidă cu curent continuu (încărcare DC).

Fiind un SUV urban cu un concept uluitor în materie de design şi având cercul de bracaj al unei maşini mici, Noul ID.4 demonstrează cât de atrăgătoare poate să fie mobilitatea electrică. 

Cu jante din aliaj ușor de 18 inchi - sau opțional de 19 până la 21 inchi -, bare de plafon pentru bagaje suplimentare, mânere încorporate ale ușilor pentru o aerodinamică îmbunătățită, stopuri opționale LED 3D cu semnalizatoare dinamice și un alt element foarte special: o linie luminoasă opțională, care se întinde în față și în spate până la logoul reproiectat Volkswagen, noul model VW atrage toate privirile.

ID.4 Pro Performance are un preţ de început de 37.035 euro (preţ fără TVA).

Află detalii online: https://bit.ly/3eQCjWN, la telefon 0259 478 847 sau pe mail pkw@dcvw.ro. De asemenea, îţi stăm la dispoziţie în showroom-ul din Calea Clujului 287 pentru a-ţi răspunde la întrebări.

(advertorial)