Fiica artistului Adrian Enache a fost atacată cu un briceag, chiar de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei. Tânăra îl chemase pe individ să o ajute pentru că nu avea curent electric în locuinţă, când agresorul, cetăţean libanez, a scos un briceag şi a atacat-o.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6.
Diana Enache tocmai ajunsese în blocul în care locuieşte tatăl ei, în zona Băneasa, dar când a intrat în casă, nu a putut să aprindă luminile. Aşa că s-a dus la paznic şi i-a cerut să verifice siguranţele de la panoul electric.

În timp ce urcau scările, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a scos un briceag şi a atacat-o pe tânără, producându-i răni în zona mâinilor.

Diana Enache a fos dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul ei a a fost reţinut şi dus la audieri.

El le-a declarat anchetatorilor că victima sa l-a înjurat, iar el nu a putut să suporte acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

Anchetatorii cer acum arestarea libanezului, pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru abuz în serviciu, întrucât fapta s-a petrecut în timpul programului său de lucru.

Cântăreţul Adrian Enache a depus plângere la poliţie pe numele agresorului. Pe de altă parte, duminică el a declarat presei că fiica sa e înafara oricărui pericol, însă este şocată de ce s-a întâmplat.

"Paznicul i-a pus briceagul la gât. A fost un atac premeditat. Fiica mea s-a salvat singura. Am depus plângere la poliţie, ancheta îsi va urma cursul", a spus Adrian Enache, la Romania Tv.