Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, a fost spitalizată de urgenţă, sâmbătă, după ce fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a reşedinţei sale din Roswell, un oraş din statul american Georgia, anunţă Mediafax citând presa americană.

Informaţia a fost confirmată de Poliţia din Roswell, aflat în apropiere de Atlanta. Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten au informat poliţia şi au încercat să o resusciteze.

Bobbi Kristina Brown "nu mai respira", atunci când soţul ei şi un prieten au descoperit-o în jurul orei locale 10.25, a precizat Lisa Holland, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale.

"Ei au sunat la 911, au început manevrele de resuscitare, iar poliţia a fost prima care a ajuns la faţa locului", a adăugat Lisa Holland. "Poliţiştii au continuat manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanţei", a completat aceasta.

Bobbi Kristina Brown a fost apoi transportată de urgenţă la spitalul North Fulton din Roswell, unde a reînceput să respire, a precizat Lisa Holland.

Poliţia, care continuă să ancheteze acest caz, spune că respiraţia tinerei a fost stabilizată.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.