Tânăra înotătoare a clubului Crişul Oradea, Huszar Ingrid, fiica viceprimarului Huszar Istvan, s-a remarcat din nou la competiţiile oficiale la care a participat.

Astfel, la întrecerile Campionatului Naţional de poliatlon, care s-a desfăşurat în perioada 16-20 decembrie, la Piteşti, sportiva antrenată de Zsolt Illes a reuşit să urce de patru ori pe podium, iar la final a reuşit să cucerească titlul naţional la categoria ei de vârstă.

Concursul de la Piteşti a fost destinat cadeţilor în vârstă de 12-14 ani, iar secţia de înot de la clubul Crişul a avut doi reprezentanţi, pe Huszar Ingrid (12 ani) şi Sebastian Buzlea (13 ani). În total, la competiţie au participat nu mai puţin de 375 de sportivi, proveniţi de la 56 de cluburi din toată ţara.

Huszar Ingrid a obţinut locul I în proba de 100 m bras, dar şi la 200 m mixt, locul II la 200 m liber şi poziţia a III-a în probele de 100 m liber şi 100 m fluture. Pe lângă aceste performanţe, Ingrid s-a situat a VII-a la 100 m spate, însă în clasamentul individual cumulat la categoria fete 12 ani ea a urcat pe primul loc şi a obţinut titlul de campioană naţională de poliatlon.

Pentru celălalt sportiv orădean, Sebastian Buzlea, cel mai bun rezultat a fost locul IX, cucerit în proba de 100 m liber, el ocupând, la final, locul 15 în clasamentul cumulat, din 67 de sportivi participaţi la categoria sa.