Este ultima săptămână în care artiștii se mai pot înscrie la ediția a doua a proiectului cultural Fil Nouveau-Feel Young.

Tinerii instrumentiști din România își mai pot depune dosarele de candidatură până la data de 28 aprilie 2023, urmând ca apoi să participe la etapa de analiză și selecție, în perioada 2-12 mai, care se va realiza în urma unei audiții organizate în format online. În 15 mai vor fi comunicate rezultatele, între 16-18 mai se va alege și pregăti repertoriul, iar în iunie vor avea loc repetițiile pentru concertul propriu-zis.

Câștigătorii vor susține concertul alături de Orchestra Filarmonicii Oradea, în stagiunea estivală, mai precis în data de 29 iunie.

„Prin acest proiect se dorește susținerea tinerelor talente și promovarea lor în cadrul Stagiunii Estivale 2022-2023, în calitate de soliști”, transmit organizatorii.

Cei interesați să participe în cadrul acestui proiect, elevi sau studenți între 14 și 26 de ani, care urmează cursuri de specialitate în instituții de învățământ acreditate, sunt așteptați să transmită pe adresa info@filarmonicaoradea.ro dosarul de candidatură, până la data 28 Aprilie 2023.

Materialul digital se va încărca în platforma YouTube, ca video nelistat.

Vezi mai jos calendarul desfășurării proiectului!

 

 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!