Simona Man, preşedinta Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost prezentă marţi, alături de secretarul general Liviu-Robert Neagu şi şefa organizaţiei de tineret Florentina Gherghiceanu, la o întâlnire cu membrii partidului, la Oradea.

Scopul întâlnirii l-a constituit evaluarea organizaţiei din Bihor pentru Congresul partidului care va avea loc pe 1 decembrie.

"Trebuie să facem o reevaluare a tuturor filialelor din România, pentru că fiecare organizaţie trebuie să aibă minim 20 de membri la Congresul pe care îl vom organiza pe 1 decembrie. Avem un target de 15-20% pentru viitoarele alegeri şi le promitem românilor că vom avea propuneri pentru toate primăriile din ţară", a spus Simona Man.

Secretarul partidului, Liviu-Robert Neagu, a afirmat că în prezent, la nivel naţional, există peste 1,8 milioane de simpatizanţi şi că zilnic se înscriu în organizaţiile judeţene sute de oameni.

"Partidul ar fi crescut şi mai mult, dar noi nu acceptăm pe oricine. Avem nişte criterii clare pe care nu le vom modifica", a spus Neagu, susţinând că partidul se va finanţa din surse proprii la viitoarele alegeri.