Elevii Şcolii de Arte Francisc Hubic se pregătesc de vacanţă. Nu înainte, însă, de a-şi arăta talentul în cadrul mai multor evenimente. "Acestea vor fi o oglindă a activităţii lor de peste an", a spus directorul Marian Boboia, care a prezentat programul activităţilor.

Duminică, de la ora 19, la etajul centrului comercial Lotus Center, elevii secţiei de Design Vestimentar îşi vor prezenta creaţiile, sub coordonarea profesoarei Laura Viliga. Este vorba de Anca Crişan, Sanda Costolaş, Hana Balogh, Ariana Spin, Erika Pap, Ioana Tamaş şi Mihaela Sabău.

Luni, de la ora 16, la Galeria ProEnerg din strada Mihail Kogălniceanu, va avea loc vernisajul secţiei de grafică, sculptură şi design, în timp ce de la ora 18, la Teatrul Regina Maria va avea loc un spectacol complex, în cadrul căruia orădenii vor putea vedea mai multe reprezentaţii ale claselor de dans clasic şi dans modern ale şcolii.

De asemenea, în faţa spectatorilor se vor prezenta şi elevii secţiilor de pian clasic, chitară clasică, canto clasic, muzică uşoară şi pian-muzică uşoară. Intrarea este liberă.