La Padel Arena Oradea s-au desfăşurat, în weekend, partidele din etapa cu numărul opt a Circuitului "Oradea Joacă Padel", competiţie care a atras la start 20 de echipe şi care s-a remarcat prin echilibrul valoric la ambele nivele, profesionişti şi amatori. 

La profesionişti a fost poate cea mai echilibrată etapă din cei doi ani de circuit. De data aceasta componenţii dublului care au câştigat o sumedenie de etape naţionale sau Cupa României, Andrei Dărăban şi Bogdan Sturzu, au evoluat în competiţie dar ca rivali.

Cea din urmă finală a fost extrem de disputată. Aceasta s-a jucat între Andrei Dărăban & Răzvan Copil – Horia Matei & Ciprian Filip, scorul fiind de 6-4/6-7/6-3

Pe locul 3 s-a clasat tandemul Cătălin Mitra & Emil Bornţ care a trecut în finala mică de Spiros Baltsavias & Bogdan Sturzu.

Nivelul amatorilor a reunit la start 12 echipe şi a fost câştigat de Vlad Vîlceanu şi Georgian Stancovici care au dispus în marea finală de George Negrău & Vlad Şipoş 6-2/6-4.

Aceştia din urmă au furnizat "bomba" etapei după ce i-au eliminat în sferturi pe favoriţii nr 1, timişorenii Daniel Neacşu & Denisao. Pe podium s-au regăsit Sorin Indrieş & George Ola 6-3/6-4 cu Adi Moza & Bogdan Prisăcariu în meciul pentru bronz.

Finalistele de la feminin au fost Luana Călburean & Danisa Bronţ care au jucat cu Andreea Curtui & Patricia Banciu, iar scorul a fost de 7-6/6-3.

În luna septembrie se va desfăşura etapa a noua.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!