Incert din cauza problemelor financiare prin care trece clubul orădean de fotbal, meciul echipei FC Bihor din acest sfârşit de săptămână, de la Caransebeş, cu echipa locală FC, se va disputa în cele din urmă.

Preşedintele executiv al clubului, Mircea Fodor, a făcut rost de o sponsorizare prin care să fie plătit ultimul barem de arbitraj, rămas restant, dar şi costurile deplasării în judeţul Caraş-Severin.

Jenanta situaţie a apărut pe fondul faptului că nici Consiliul Judeţean, nici finanţatorul clujean Mihai Giurgiu, care a preluat controlul clubului, nu au alocat, în ciuda promisiunilor făcute, minimele fonduri pentru a asigura funcţionarea echipei de ligă secundă.

Echipa orădeană va evolua sâmbătă, de la ora 11, pe terenul formaţiei FC Caransebeş, ocupanta locului al IV-lea al clasamentului, cu 9 puncte. FC Bihor, în schimb, se situează pe poziţia a XIII-a, cu un singur punct, după cinci runde.

"În situaţia grea în care suntem, după o înfăţişare la Tribunal, unde am obţinut o amânare a falimentului, mă bucur că, totuşi, în cursul zilei de astăzi (n.r. - vineri), echipa a reuşit să facă deplasarea la Caransebeş. Sper ca în urma acestui meci zestrea noastră de puncte să se mărească", a declarat Mircea Fodor.

Antrenorul principal recunoaşte că atmosfera la club nu este pozitivă. "Au fost unele probleme în cursul acestei săptămâni. Le-am trecut cu bine până la urmă şi suntem pregătiţi pentru jocul de la Caransebeş. Avem unele probleme de lot, Ţoca şi Novak fiind accidentaţi, iar Haş este incert, în rest jucătorii sunt apţi pentru joc. Ne-am dori să obţinem un rezultat bun, să ieşim din această pasă proastă", a declarat Gheorghe Silaghi.

În alte partide din etapa de la acest sfârşit de săptămână din seria vestică a Ligii a II-a, FCM Baia Mare va primi replica celor de la Chindia Târgovişte, FC Braşov se va confrunta cu UTA Bătrâna Doamnă, iar Şoimii Pâncota cu Metalul Reşiţa.