Îți finisezi sau renovezi casa, apartamentul, biroul, spațiul comercial sau de producție etc. și ai nevoie de produse de calitate și de sfaturi pe măsură? Sau ești meșter bun și simți că vrei ceva cu adevărat bun pentru clienții tăi? Trebuie neapărat să treci pe la Reflex Color, în Oradea. Magazinul de vopsele și accesorii din Cartierul Luceafărul oferă nu doar produse premium, fabricate în Germania, ci și reduceri!

Grunduri, tencuieli decorative, lacuri, lazuri, vopsele lavabile diverse, soluții pentru tratarea suprafețelor, unelte şi accesorii pentru zugrăveli şi tapet profesionale, toate se găsesc la prețuri promoționale în luna noiembrie, în magazinul din Calea Aradului Nr. 4 A, Bl. B2.

Compania orădeană Reflex Color este reprezentant exclusiv pentru Romania al unor branduri de renume și cu tradiție (peste 100 ani) în această industrie, precum Conti Coatings, Huma Farben, Kluthe, Mako (toate din Germania) și Valpaint (Italia).

Fie că vorbim de vopsele exterioare (siliconice, silicatice) pentru imobile - adaptate climei, anti mucegai, fungi, alcali ori hidrofobe -, fie de interior, pentru clădiri noi sau vechi, vopsele decorative, la Reflex Color chiar poți găsi soluția potrivită.

Produsele se adresează în special profesioniștilor din domeniu, dar Reflex Color are soluții și pentru segmentul Do It Yourself. În plus, oferă și consultanță!

Nu știi ce vopsea să folosești ca să oprești mucegaiul, petele, grăsimile, funinginea, ciupercile din perete? Cum să ascunzi petele vechi de ulei din bucătărie sau să maschezi petele de la vecinul de sus care te-a inundat? Sau ți s-a distrus o parte din mobilă și vrei să o reabilitezi în nuanța potrivită? La Reflex Color sigur ai soluția!

De asemenea magazinul oferă lacuri și lazuri pentru lemn, metal, plastic dur, de o calitate excepțională, cu grundurile aferente.

Pentru a găsi nuanța potrivită, compania orădeană propune sistemul de mixaj culori Conti ProfiColor, care oferă zeci de mii de culori folosind pigmenți de cea mai bună calitate.

Tot aici se găsesc și soluții pentru tratarea suprafețelor. Ai rămas cu autocolante, etichete, autoadezive pe diferite suprafețe? Ai probleme cu rugina, cu dăunătorii de lemn, curățarea și protecția fațadelor sau interioarelor? Nicio problemă, Reflex Color chiar îți poate furniza produsele profesionale care te scapă de bătăi de cap!

„Deviza noastră este «Rezolvăm orice problemă în finisaje», pentru că noi chiar asta facem. Oferim servicii orientate spre clienți, consultanță și soluții competente. În această perioadă, toți cei care trec prin magazinul nostru pot cumpăra produse la prețuri cu adevărat reduse”, spun cei de la Reflex Color.

Vino să te convingi în magazinul Reflex Color. În Cartierul Luceafărul, blocul 2, la parter, spre liniile de tramvai.

NOU!!!

Oferim și lucrări de EXECUȚIE pentru aplicarea profesională a produselor comercializate.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!