Consiliul Judeţean Bihor a anunţat marţi, printr-un comunicat, că societatea Parcuri Industriale Bihor SA, care îi este subordonată, scoate la licitaţie deschisă construirea Parcului Industrial din Săcueni, în suprafaţă de 5 hectare, pentru care pune la bătaie o sumă estimată de 1,8 milioane lei, fără TVA.

Concret, se vor licita executarea unui drum de incintă şi a căilor de acces, a parcărilor, trotuarelor şi staţii de autobuz, instalaţii electrice de joasă tensiune, instalaţie de iluminat, reţea de apă şi canalizare, precum şi instalaţii de stingere incendii.

Companiile interesate pot cere clarificări societăţii Parcuri Industriale Bihor SA până luni, 8 iulie, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 15 iulie 2019, ora 12, fiecare participant urmând să depună o garanție de participare de 18.000 lei.

Viitorul parc industrial de la Săcueni a obținut acest titlu anul trecut în luna august.

Parcuri Industriale Bihor SA mai are în derulare construirea Parcului Industrial Tileagd, în suprafaţă de 9,3 hectare, pentru care titlul de parc industrial a fost acordat încă din vara anului 2016.