Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează, pe 16 septembrie, o Bursă Generală a Locurilor de Muncă, iar firmele care au nevoie de angajaţi pot să participe gratuit.

Evenimentul se va desfăşura la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 10.

”Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor.

Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale.

Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie.

Estimăm că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, și vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante.

În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri.

Avem speranța că Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Firmele se pot înscrie până pe 10 septembrie, la ora 16, completând formularul disponibil pe site-ul Agenției.