Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează a doua bursă generală a locurilor de muncă din acest an. Evenimentul va avea loc pe 24 aprilie, începând cu ora 8, la Centrul de Afaceri Oradea Trade Center, de lângă Lotus Center.

"Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-şi găsească un job pe măsura pregătirii şi experienţei lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim şi în sprijinul agenţilor economici pentru a-şi selecta şi angaja resursele umane de care au nevoie", a precizat directorul executiv al AJOFM Bihor, Békési Csaba.

În plus, cei care vor merge la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii privind cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Bihor şi de partenerii săi.

Firmele care au locuri de muncă vacante se pot înscrie gratuit la eveniment, completând formularul disponibil pe site-ul agenţiei, www.bihor.anofm.ro, până cel târziu pe 17 aprilie. Societăţile interesate pot obţine mai multe informaţii de la numărul de telefon 0724/277.288 (director Békési Csaba).