Orădenii sunt chemaţi să se menţină în formă şi să-şi tonifieze muşchii la o nouă sală de fitness, inaugurată, sâmbătă, pe strada Transilvaniei nr. 17-19, la etaj, în spaţiul în care a funcţionat un cazino Liberty. La eveniment au participat câteva zeci de invitaţi, între care luptătorul Alexandru Lungu şi şeful Administraţiei Finanţelor Publice Bihor, Ioan Mihaiu.

Sala de fitness de circa 500 metri pătraţi, cu vedere spre Parcul Magnoliei, a fost dotată cu aparate noi, de ultimă generaţie, produse inclusiv în Italia şi Statele Unite, de companii recunoscute pe această piaţă.

"La recomandarea distribuitorului meu, firma Mens Mentis din Ungaria (deţinută de fostul culturist Romeo Balogh, care a fost nevoit să renunţe la carieră după un accident, n.r), am luat cele mai bune aparate noi din fiecare categorie, atât pentru forţă cât şi pentru cardio. Aşadar, avem aparate pentru exerciţii de izolare produse în Statele Unite de firma Cybex, iar la greutăţi libere avem aparate produse de cei de la Hammer Strength, cei mai buni în domeniu. De asemenea, am dotat sala cu aparate produse în Italia de firma Panatta, care au şi un design deosebit, şi avem şi două băncuţe marca Hoist Fitness", a spus Daniel Bolba, proprietarul Fit 4U.

Aparatele disponibile în noua sală acoperă toate grupele musculare. Între acestea se regăsesc şi cele mai noi modele de aparate Cybex, numite Eagle NX, pentru picioare, respectiv fese, precum şi o presă de gambe la unghi de 60 de grade. "Nu ştiu să mai existe aceste aparate altundeva în Oradea", zice proprietarul sălii.

De asemenea, pe lângă benzile de alergare, sala urmează să mai fie dotată şi cu steppere electronice şi cu două aparate step-mill. "Practic sunt nişte trepte care nu se mai termină. Este un exerciţiu care cere un efort susţinut", spune Daniel Bolba. 

Cea de-a treia sală Fit 4U din Oradea (alte două săli sunt deschise deja pe strada Primăriei şi pe Aluminei) are şi o încăpere dedicată exerciţiilor aerobice, în care se vor ţine şedinţe de zumba, step aerobic, step choreography, pilates şi nu numai.

Noua sală de fitness din strada Transilvaniei este deschisă de luni până vineri între orele 7 şi 22, respectiv sâmbăta între orele 8.30 şi 19.30.

(Advertorial)