Începând de luni, 15 iunie, FIT4U şi-a redeschis porţile celor 4 locaţii pentru orădeni. Clienţii se pot bucura şi de o promoţie interesantă în primele două săptămâni de la deschidere: 40 dintre noii abonaţi au şansa să li se dubleze durata abonamentului în mod gratuit.

Cele 4 locaţii FIT4U - Crişul, Primăriei, Aluminei şi Transilvaniei - îşi aşteaptă cu drag clienţii. Pe parcursul întreruperii activităţii locaţiile au avut parte de extinderi şi renovări, sălile având acum un aer proaspăt, perfect pentru un nou început.

Campania "Dublează-ţi abonamentul!"

Pentru clienţii care aleg să îşi facă noi abonamente FITNESS (cu o valabilitate de cel puţin o lună) în perioada 15 – 28 iunie 2020, FIT4U a pregătit o campanie ofertantă. Aceştia vor lua parte automat la o tragere la sorţi, iar celor 40 de câştigători extraşi li se va dubla durata abonamentelor făcute.

Extragerea va avea loc în data de 1 iulie. Întregul regulament al campaniei poate fi consultat pe pagina de Facebook FIT4U, la secţiunea Notes.

Reguli şi măsuri de prevenţie speciale

Cu toate că entuziasmul redeschiderii sălilor de sport ne-a cuprins pe toţi, există nişte măsuri şi reguli speciale pe care avem obligaţia să le respectăm, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19: 
-    Accesul în incinta sălilor FIT4U va avea loc în urma unui triaj epidemiologic observaţional şi în urma termometrizării
-    Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în incintă, mai puţin pe durata antrenamentelor
-    Accesul la duşuri/saună/spa este interzis
-    Se impune respectarea distanţării sociale: 10mp/persoană-CLASE, 7mp/persoană-FITNESS, 4mp/persoană-VESTIARE/RECEPŢIE
-    Participarea la clasele de aerobic (fizice sau online) se face doar pe bază de programare.

Reprezentanţii FIT4U roagă insistent clienţii sălilor să respecte mai riguros ca niciodată regulile de igienă impuse în sală: să folosească prosop pe aparate şi saltele, să îşi dezinfecteze mâinile, să între în sală cu tenişi curaţi.

Cum se desfăşoară clasele de aerobic

Pentru participarea la clase este nevoie de o programare. Programările se pot face prin SMS la numerele de telefon ale celor 4 săli: Crişul - 0770 734 374, Aluminei - 0759 020 661, Transilvaniei - 0753 385 575, Primăriei - 0732 009 923.

Clasele vor avea loc fizic doar în punctele Crişul şi Aluminei, în schimb toate orele de la cele 4 săli vor fi transmise online. În acest fel, toţi clienţii care doresc să ia parte la ele o vor putea face.

Sportul a fost dintotdeauna în legătură strânsă cu sănătatea fizică şi psihică a omului, aşadar reluarea activităţii va fi cu siguranţă de bun augur pentru toţi cei care îşi doresc un stil de viaţă activ şi sănătos.

(Advertorial)