Din această lună, clienţii sălii de fitness Fit4U din Crişul Shopping Center au parte de răsfăţ! În incinta Fit4U, sală de ultimă generaţie inaugurată în luna martie a acestui an, a fost amenajat un centru SPA cu jacuzzi, saună finlandeză, salină cu infraroşu, baie de aburi şi masaj. 

Este primul SPA integrat într-o sală de fitness în Oradea. Daniel Bolba, proprietarul Fit4U, spune că a dorit să adauge aceste tipuri de servicii sălii de la etajul al treilea al centrului comercial din dorinţa de a oferi clienţilor o oază de relaxare şi destresare, numai potrivită după un antrenament intens. 

Aşadar, Fit4U Crişul s-a extins cu o zonă nouă, de SPA, amenajată cochet, ce are o cadă de tip jacuzzi, cu nu mai puţin de 86 de jeturi şi posibilitatea de reglare a temperaturii apei. Aceasta este purificată cu brom şi nu cu clor, aşadar nu are miros şi nu irită. Totodată, merită spus că sistemul de purificare al cadei jacuzzi elimină uleiurile şi loţiunile de tot felul, lăsând o apă limpede.  

Tot acolo, a fost amenajată o baie de aburi, dar şi o salină cu infraroşu, ale cărei beneficii sunt multiple.

Pe lângă avantajele pentru sistemul respirator, sauna cu infraroşu determină o transpiraţie mai intensă eliminând mai bine toxinele din corp. În plus, infraterapia îndepărtează durerile musculare, având efecte antispasmodice şi antiinflamatoare.

În centrul SPA funcţionează şi o saună finlandeză (uscată), precum şi un duş şi un mic spaţiu de relaxare. Zona SPA are o capacitate maximă de 30 de persoane.

Accesul la SPA va costa 35 lei / intrare pentru cei care nu au abonamente la Fit4U, respectiv 20 lei pentru cei care le posedă. Abonaţii vor putea să-şi asigure intrările pe o lună întreagă plătind 60 lei pentru acest serviciu.

Tot ca o noutate, doritorii vor putea să meargă la şedinţe de masaj, fie de relaxare sau anticelulitic. 

De asemenea, în luna noiembrie a acestui an, tot la Fit4U din Crişul Shopping Center se va deschide un loc de joacă pentru copii, astfel încât părinţii să nu fie nevoiţi să lipsească de la antrenamente dacă nu au cu cine să-i lase pe micuţi. Totodată, sala se va extinde şi cu o zonă dedicată exerciţiilor funcţionale de tip "cross fit". 

În plus, în curând clienţii vor mai putea beneficia de un alt serviciu, extrem de important pentru sănătatea lor. La Fit4U va ajunge curând aparatul de ultimă generaţie Postural Lab (Global Postural System), cu ajutorul căruia se realizează o diagnoză a posturii unei persoane, ceea ce duce apoi la recomandarea unor antrenamente optime, personalizate. 

Centrul de fitness de la Crişul Shopping Center nu este singurul din lanţul Fit4U care are noutăţi pentru clienţii săi. La sala de pe strada Transilvaniei urmează să fie amenajate două saune, la cea de pe strada Aluminei va fi renovat vestiarul bărbaţilor şi va fi amenajat un loc de joacă, în timp ce pe strada Primăriei se va deschide o zonă de exerciţii funcţionale de tip "cross fit". În plus, la sălile Fit4U de pe Aluminei şi Primăriei vor fi înnoite parţial aparatele de fitness. Totul pentru ca antrenamentele tale să fie ideale! 

(Advertorial)