Internaţionalul orădean de juniori Antonio Alexandrescu, în vârstă de 19 ani, s-a transferat la o echipă de prima ligă din Grecia, mai precis la formaţia Ydraikos, cu care a semnat un contract pe un an.

Antonio este fiul unuia dintre cei mai buni arbitri internaţionali de polo, Adrian Alexandrescu, iar până acum a jucat la CS Crişul Oradea, alături de care a obţinut titlul de campion naţional la juniori, precum şi în echipa naţională de polo U19.

Anul trecut, noua lui echipă, Ydraikos, a terminat campionatul pe locul al 5-lea în prima ligă de polo din Grecia. În noua ediţie de campionat, formaţia a avut două meciuri în deplasare, pierzându-l pe primul şi remizând în al doilea. 

Arbitrul internaţional de polo, Adrian Alexandrescu, spunea, într-un material publicat de BIHOREANUL, că-şi doreşte ca fiul său să devină un jucător puternic care să performeze şi la nivel de seniori.

"Ştiu că voi supăra multă lume, dar, în România, problema e la cluburi, unde nu se munceşte cum trebuie cu copiii şi juniorii. Sunt săriţi nişte paşi şi, odată ajunşi la seniori, sportivii nu fac faţă", spunea arbitrul, adăugând că nici şefii cluburilor şi nici antrenorii de seniori nu se preocupă destul pentru a găsi şi pregăti tineri români.