Cel mai mare dintre fiii lui David Beckham, Brooklyn (15 ani), a semnat un contract cu Arsenal Londra, după ce i-a impresionat pe antrenori la diverse trialuri. Pe micul Beckham au vrut să-l înregimenteze şi Manchester United şi Chelsea.

Adolescentul a jucat deja la Queens Park Rangers în sezonul trecut. A mai dat probe la Manchester United şi a fost curtat de Chelsea, însă Arsene Wenger a fost cu adevărat cucerit de calităţile sale. Arsenal i-a oferit un o înţelegere scurtă, dar e gata să îi propună ceva mai serios de atât, dacă va confirma.

"Familia Beckham are cu Arsenal o legătură puternică, cu toate că David Beckham are un trecut identificat cu Manchester United. David are o relaţie foarte bună cu managerul Arsene Wenger. Brooklyn chiar are potenţial. Wenger a fost impresionat de talentul său, de atitudine şi felul în care vede drumul către succes.", a declarat o sursă din anturajul clubului Arsenal, citată de publicaţia Daily Star. Un purtător de cuvânt al echipei Arsenal Londra nu a confirmat însă vestea.

David Beckham s-a retras din activitate în vara lui 2013, după returul de campionat petrecut la Paris Saint-Germain.