Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu, Luca, a încetat din viaţă luni. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, şi-a curmat viaţa. El se afla în străinătate, la Praga, unde lucra ca asistent de producţie la un film. Trupul neînsufleţit va fi repatriat în următoarele zile.

Potrivit tabloidului Cancan, care citează un apropiat al familiei, Luca s-ar fi spânzurat în camera sa din Praga, fiind găsit de colegii de pe platorul de filmare. Se pare că băiatul lui Călinescu suferea de depresie.

Fiul cel mic al lui Florin Călinescu era student la John Moores University din Liverpool, unde studia filmul, şi era implicat in primul său proiect important.

Omul de televiziunea declara recent că speră ca fiul lui cel mic să reuşească în domeniul filmului. "Îi cresc altfel. Nu-mi place să-i laud, îi las pe alţii să o facă. De fiul meu cel mare au vorbit oameni valoroşi (n.r. - Paul Mccartney). Sper să reuşească şi ăsta mic, Luca. La vară o să facă parte dintr-o echipă internaţională care va turna o coproducţie în Praga", declara Călinescu.

Sinuciderea fiului cel mic al actorului Florin Călinescu nu e prima tragedie pe care o trăieşte acesta. În urmă cu şapte ani, actorul şi-a pierdut soţia răpusă de o boală teribilă. Ana-Maria Călinescu a murit în martie 2005 de cancer la gât.