Nici nu i-a crescut bine barba, că Victor Micula, fiul în vârstă de 16 ani al magnatului orădean Viorel Micula, a şi intrat în vizorul tabloidelor. "Fiul milionarului orădean e dependent de cai-putere la doar 16 ani. Moştenitorul imperiului Micula face "naveta" cu elicopterul", scrie Cancan.

"La 16 ani, băiatul milionarului Viorel Micula duce o viaţă lipsită de griji şi nu ratează nicio ocazie de a se distra la Stâna de Vale, staţiune ce aparţine tatălui şi unchiului său. În urmă cu două săptămâni, Victor a participat acolo la un concurs de snowmobile, unde a şi reuşit să se impună, câstigând primul loc. Premiul i-a fost înmânat cu mândrie chiar de tatăl său", notează jurnaliştii tabloidului.

Chestionat pe această temă, adolescentul se mândreşte cu pasiunile sale şi mai ales cu dotările. "Particip pentru a doua oară la concurs, iar snowmobilul pe care-l conduc are 160 de cai-putere", a povestit Victor Micula.

Tânărul nu se stresează prea tare nici ca să ajungă la locul de vacanţă, căci, fiindcă drumul dintre Oradea şi Stână e plin de gropi, el merge cu elicopterul.

Victor Micula este în clasa a X-a la Colegiul Economic "Partenie Cosma", fiind membru în Consiliul Elevilor, dar, în vreme ce alţi elevi de vârsta lui se întreabă încă ce vor să facă în carieră, adolescentul se înfăţişează de pe acum alături de tatăl său la business-meetinguri.

"Ori de câte ori are ocazia, el apare alături de magnatul Viorel Micula la diverse întâlniri de afaceri sau inaugurări, implicându-se activ în afacerile familiei, pe care este conştient că le va conduce într-o bună zi. O altă pasiune a sa sunt hainele, fiind deja celebru în oraş pentru talentul său de a asorta un obiect vestimentar de fiţă cu altul", mai notează Cancan.