Doi bărbați au fost arestați pentru 30 de zile de Tribunalul Bihor, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă cannabis în extravilanul localității Sânnicolau de Munte.

Flagrantul a avut loc luni, în extravilanul localității bihorene, fiind organizat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Oradea.

Potrivit unui comunicat al Poliției Bihor, unul dintre vânzători are 48 de ani și este din comuna Țețchea, iar celălalt are 29 de ani și e din comuna Sâniob.

„Cei doi bărbați au fost prinși în flagrant delict, în momentul în care ofereau spre comercializare aproximativ 300 de grame de cannabis pentru suma de 8.800 de lei”, a precizat comisar-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Ulterior, anchetatorii au descins în trei percheziţii domiciliare, "în urma cărora au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării 848 grame canabis, împachetat în pungi vidate, suma de 5.000 lei şi un telefon mobil", arată un comunicat al DIICOT.

Cei doi bihoreni au fost reținuți pentru 24 de ore în cursul zilei de luni, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

Marți, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile.

La acțiuni au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Potrivit informațiilor disponibile pe portalul instanțelor de judecată, cei doi bărbați arestați se numesc Varga Bobi și Bica Miron Stelian.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!