FlexiRent powered by D&C Oradea îți oferă un serviciu de închiriere auto care îți pune la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru a-ți satisface nevoile de transport. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină pentru uz personal, pentru a înlocui temporar mașina ta aflată în service sau pentru a-ți ajuta partenerii de afaceri în mobilitate, noi suntem aici ca să te ajutăm.

În plus, îți oferim și opțiunea de închiriere cu ora, astfel încât să economisești bani și să-ți gestionezi timpul într-un mod mai eficient.

Avantajele pe care le ai cu Flexi Rent sunt următoarele:

- Îți oferim mașini de înaltă calitate din grupul Volkswagen, inclusiv pentru perioade lungi de timp, de tip abonament;

- Ai posibilitatea de a închiria o mașină atunci când mașina ta personală se află în service, astfel încât să nu fii nevoit să-ți întrerupi activitățile de zi cu zi;

- Beneficiezi de prețuri preferențiale la închirierea unei mașini de la Flexi Rent dacă mașina ta intră în Service Autorizat D&C Oradea pentru lucrări de tinichigerie.

- În cazul în care reparația autoturismului tău personal este decontată prin asigurare tip RCA, o parte din costul închirierii poate fi acoperită de asigurător.

- Toate autoturismele noastre nu au o vechime mai mare de 2 ani, sunt întreținute periodic și verificate înainte de fiecare închiriere.

Pentru orice informații, stăm la dispoziția ta la numărul de telefon 0728 881 072 sau ne poți vizita în Oradea, la adresa Calea Clujului 289.

www.dcvw.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!