O tradiție pentru județul Bihor, concursul de gimnastică aerobică și dans Floare de Lotus a ajuns la a XIII-a ediție și a reunit pe scenă 172 de copii care s-au străduit să impresioneze juriul și publicul spectator prin prestații și execuții tehnice nu doar reușite, ci și spectaculoase.

Competiția a avut loc vinerea trecută, în sala de evenimente din incinta ERA Park, în organizarea Inspectoratului Școlar Județean Bihor și a Palatului Copiilor.

La secțiunea Gimnastică Aerobică au participat formațiile Palatul Copiilor Oradea 2 (profesor Luminița Morar), Palatul Copiilor Oradea Elementrix (profesor Amalia Pop), Palatul Copiilor Oradea 1 – Illusion (profesor Amalia Pop). Concurenți au fost copii de vârstă preșcolară și elevi din toate clasele, până la cea de-a XII-a, iar probele au fost individual feminin și masculin, trio, grup, ansamblu.

La Dans, au concurat 10 formații: Kalliope (Palatul Copiilor Oradea, profesor Kovacs Anca Maria), Palatul Copiilor Oradea 2 (profesor Luminița Morar), Metaphoric (Clubul Copiilor Aleșd, profesor Adela Ștefania Merca), Artmove (Clubul Copiilor Marghita, profesor Camelia Jolța), respectiv Mămăruțe Vesele, Supersonic, Aerogym, Glitterstars, Infinity, Illusion (toate de la Palatul Copiilor Oradea și coordonate de prof. Amalia Pop).

Și la această secțiune, premiile s-au acordat la mai multe probe (solo, duo, trio, grup, formație) și la categorii de vârstă de la preșcolari la clasele de liceu.

Câștigătorii au fost aleși de un juriu format din specialiști: lectorul universitar Anca Sabău (Facultatea de Geografie, Turism și Sport Oradea), maestrul coregraf Edit Groza (Liceul cu Program Sportiv Bihorul) și profesoara Alexandra Ille (Liceul cu Program Sportiv Bihorul).

„Participanții au primit diplome și medalii pentru emoția, trăirea, eleganța, viteza de execuție și tehnica demonstrată, în final rodul muncii lor fiind recompensat cu multe aplauze și aprecieri”, au transmis organizatorii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!