Cu doi jucători ai FC Bihorului în componenţă, mijlocaşul Andrei Florean şi atacantul Adrian Mărkuş, echipa naţionala de fotbal tineret a României a remizat cu scorul de 1-1, cu selecţionatei under 23 a Egiptului, joc care a avut loc în Dubai, pe stadionul Al Nasr.

Şi la pauză scorul a fost egal, dar 0-0, unicul gol al echipei României fiind înscris de Bumba în minutul 47. Echipa egipteană a reuşit însă egalarea din penalti, cu cinci minute înainte de final.

Florean şi Mărkuş au fost titulari. Antrenorul Emil Săndoi a utilizat în acest joc următoarea formaţie: Buzbuchi - Peteleu, Florin Ilie, Creţu, Toşca - Florean, Gugu, Stanciu, Benzar, Bumba - Mărkuş. Pe parcursul partidei, în afara rezervei de portar Croitoru, au intrat toţi ceilalţi jucători convocaţi.

După acţiunea din Dubai a echipei naţionale U20 a României, jucătorii Florean şi Mărkuş se alătură de joi echipei FC Bihor în cantonamentul de la Debrecen, acolo unde se reîntoarce şi tânărul Valentin Petricău, aflat, la rându-i, la lotul naţional, la o acţiune a echipei under 16.