Fost membru de bază din Biroul Permanent Local al PDL, fiind cunoscută că ţinea majoritatea chefurilor pentru capii din partid în Parcul Bălcescu, Florica Sălăjan şi-a dat demisia din patid joi, 25 noiembrie. Aceasta a confirmat pentru Bihoreanul.ro că plecat din PDL, dar a afirmat că nu doreşte să facă precizări asupra motivului care a determinat-o să părăsească organizaţia politică în care a fost membră mai mult de zece ani.

Nici şefii de partid nu au dezvăluit motivele plecării ei. "Mi-a spus doamna Doina (n.r. secretara de la sediul PDL Bihor), că au vorbit la telefon şi că i-a spus că şi-a dat demisia. Nici n-am văzut demisia ei, cum am văzut-o pe a lui Dulău (n.r. fostul consilier judeţean Ştefan Dulău, care a argumentat că pleacă deoarece nu mai poate "minţi pentru Filip şi Băsescu"), a declarat pentru Bihoreanul.ro secretarul general al PDL Bihor, Mircea Matei, precizând că liderii PDL nu vor face comentarii privind demisiile din partid.

"De ce să facem? La ora actuală, efortul nostru e concentrat pe altceva. Avem atâtea de făcut încât nu ne ajung 24 de ore", a mai spus Micea Matei.