Pentru FC Bihor campania de transferări pare să se fi încheiat. După ce i-au înregimentat pe Toc şi Copi, un alt jucător produs al clubului UTA, atacantul Florin Negru, de 22 de ani, a fost legitimat de FC Bihor pe ultima sută de metri.

Considerat un jucător cu un bun simţ al porţii, Florin Negru nu este străin de gazonul orădean. El a evoluat în ultima perioadă la Gloria Arad, echipă cu care a jucat împotriva Luceafărului Oradea în prima etapă a Ligii a III-a, când a marcat de două ori. "Negru e un jucător foarte bun, nu ştiu de ce nu au avut ochi cei de la UTA pentru el. Dar nu e nicio problemă, el va pleca cu siguranţă la o echipă bună având în vedere calităţile sale", a declarat Dumitru Berar, organizatorul de competiţii al Gloriei Arad.

Cum juniorii Florean, Andrei Markuş şi Mădălin Popa sunt incerţi pentu meciul cu Poli Iaşi din etapa a V-a, ei fiind convocaţi la lotul naţional de juniori, Negru s-ar putea să debuteze la noua lui echipă mai repede decât se anticipa. "Este un jucător pe care l-am urmărit în câteva partide şi ar putea fi o soluţie pentru atacul lui FC Bihor", a declarat antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiţ.