O femeie de 69 de ani, proprietara unei case din satul Pocluşa de Barcău, comuna Chişlaz, a ajuns la spital cu arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei şi de gradul II la mâini, după ce un incendiu i-a cuprins casa.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, focul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.45. Femeia de 69 de ani s-a rănit încercând să stingă singură flăcările, până când au ajuns acolo pompierii din Marghita.

"Echipajele de stingere au localizat şi lichidat incendiul, ce se manifesta violent în holul şi bucătăria casei, în aproximativ 20 de minute, reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la celelalte încăperi ale locuinţei", a precizat ISU.

În urma incendiului, au ars bunuri din hol şi bucătărie, adică o centrală termică, trei aparate electrocasnice, două canapele, mobilier, dar şi două uşi, şase ferestre şi tavanul din lemn al holului, pe o suprafaţă de circa 25 metri pătraţi. 

"Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător", a mai transmis ISU Crişana.