Pompierii din Salonta au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la o casă din satul bihorean Batăr.

Alarma s-a dat în jurul orei 4 dimineața, iar flăcările au afectat o mare parte din casă. Când pompierii au ajuns acolo, ardeau una dintre camerele casei, holul și o parte din acoperiș. Pompierii au stins flăcările în 25 de minute, salvând bunurile din trei încăperi.

Cel mai probabil, focul a fost pus intenționat de un răufăcător, care ar trebui să fie identificat de oamenii legii.

Din fericire, nu au existat victime, pentru că proprietarii casei sunt la muncă în străinătate, așadar în locuință nu era nimeni la momentul producerii incendiului.

Pompierii bihoreni au mai intervenit sâmbătă la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Ciutelec, comuna Tăuteu, unde, din cauza unui cablu electric defect, s-au făcut scrum un dormitor și 40 mp de acoperiș, în podul unei locuințe din Viișoara, unde pagubele s-au limitat la 10 mp de material lemnos aflat în jurul coșului de fum, și în Aleșd, unde coșul de fum al unui bloc s-a aprins. Nici în acest caz nu au fost pagube, dar pompierii reamintesc de nevoia de a curăța hornurile de funingine.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!