Cu o activitate de peste 10 ani şi concertând mai mult în cluburi şi la festivaluri precum "Om Bun" şi "Stufstock", cei doi membri ai formaţiei Ţapinarii vor da un spectacol, vineri seară, în cafeneaua Moszkva.

Doi bărbaţi şi o chitară

Formaţia de folk alternativ Ţapinarii ajunge vineri în Oradea, în cadrul unui turneu ce cuprinde mai multe oraşe din ţară, pentru a da un concert, de la ora 21, în cafeneaua Moszkva, situată, cum era de aşteptat, pe strada Moscovei, la numărul 8.

Cei doi membri ai trupei, Adrian Tănase şi Cosmin Covei, sunt licenţiaţi în jurnalism, respectiv în regie de film şi televiziune, dar s-au lansat în muzică în 2001, cu piesa "Sunt fericit", care le-a adus notorietate datorită versurilor şi videoclipului filmat într-un stil total diferit faţă standardele vremii. De atunci, Ţapinarii au scos opt albume, cel mai recent fiind intitulat "2010 ani de folk alternativ". Printre melodiile lor se numără cunoscutele "Unde eşti?", "Un rege fără regat" şi "Du-te naibii".

Acum, după o serie de concerte susţinute la festivaluri de folk din toată ţara, trupa va cânta pentru fanii genului la Oradea. Biletele costă 10 lei şi pot fi cumpărate de la intrare.