Noo’vo Resto Lounge găzduiește un nou concert, la care-i invită pe toți cei care caută o seară de relaxare, distracție și muzică live. Pe 15 martie, pe scena restaurantului situat pe strada Vasile Alecsandri nr. 5 va urca formația „Folk, frate!”, care va prezenta un repertoriu variat. 

„Vineri, 15 martie, nu ai de ce să-ți faci alte planuri pentru că «Folk, Frate!» cântă la Noo'vo Resto Lounge din Oradea. Mysha, Johnnie, Teddy si Seba vă așteaptă cu muzica lor în care găsești de toate: veselie, melancolie și un pic de nebunie”, spun organizatorii. 

Întâi prieteni, apoi colegi de trupă, folkiștii invitați la Noo’vo Resto Lounge promit o seară cu atmosferă de sărbătoare. 

Rezervările pentru acest eveniment se fac la numărul de telefon 0750 432 211. Tichetele pot fi cumpărate și online, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 50 de lei.

Oaspeții sunt așteptați de la ora 19 la restaurant, iar concertul este programat să înceapă la ora 20. 

Evenimentele se țin lanț și în lunile de primăvară, la Noo’vo Resto Lounge. Sâmbătă, 16 martie, urmează un concert cu Mihai Mărgineanu și Banda, în timp ce duminică, 17 martie, va fi jucată supercomedia „1000 de motive”, cu Richard Balint și Sebastian Lupu.

Pe 23 martie, Proconsul va concerta pe scena Noo’vo în cadrul unui turneu aniversar, iar pe 30 martie Maria Răducanu și Albert Tajti anunță o „seară de melanj muzical”.

Trupa Fără Zahăr va concerta despre „Nevralgii de primăvară” pe 13 aprilie, Alifantis și Mirică vor urca pe scenă pe 18 aprilie, iar pe 26 aprilie în restaurantul orădean va fi lansat albumul "Succesuri și Eșece" al trupei country-rock Desperado.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!