"Cele mai bune top branduri, la cele mai bune preţuri!". Iubitorii modei de calitate au, începând de săptămâna aceasta, un magazin dedicat lor. Versace, Ferré sau Galliano sunt câteva dintre mărcile ce pot fi găsite în cel mai nou magazin, "For You Luxury Brands", de la ERA Park. "Diferenţa între noi şi alţii este că punem foarte mare accent pe calitate", a precizat Daniela Preiss, fondatoarea magazinului.

Cavalli, Versace, Red Valentino, Ferre, Galliano, Calvin Klein, Max Mara, Intrend By Max Mara, See by Chloe, Romeo Gigli, Nardelli, La Scintilla sau Roberta Ranieri sunt câteva dintre mărcile ce pot fi găsite în cel mai nou magazin, "For You Luxury Brands", de la ERA Park.

Oricine poate ieşi bine îmbrăcat dacă îi calcă pragul. Magazinul oferă o varietate de produse, destinate atât femeilor, cât şi bărbaţilor: paltoane din alpaca şi lână, jachete cu puf de gâscă, rochiţe de seară, blazere, poşete, costume, cămăşi şi cravate. Pentru cadouri, găsiţi inclusiv pături din mătase naturală!

Afacere de suflet

"For You Luxury Brands" este un magazin dedicat celor care apreciază calitatea şi exclusivitatea în materie de design. De fapt, conceptul s-a născut în Oradea, în anii ’90, când Dana devenea, la doar 27 de ani, unul dintre primii antreprenori de succes în domeniul modei din ţară. Orădeanca a transformat, practic, parterul şi primul etaj al fostei Case de modă Venus într-un magazin de lux, denumit simplu, "For you", oferind clienţilor săi modă unicat! Toate articolele erau create după indicaţiile ei, din ţesături de calitate, şi apoi executate în atelierul de producţie cu mare atenţie la cusături.

În ’98, viaţa ei s-a schimbat, dar nu mult, când s-a mutat în Germania, unde conduce, alături de soţul ei, o firmă de consultanţă în domeniul modei. De-a lungul anilor, a lucrat pentru firme renumite în mai multe ţări, a organizat prezentări de modă inclusiv la Paris, aşa că a reuşit să intre în contact cu mari producători de modă şi creaţiile lor. Şi-a înfiinţat şi în Germania un magazin, iar pentru că ideea prinde - şi până la urmă este pasiunea ei - s-a gândit să îşi aducă visul şi "acasă".

Outlet high class

Fiecare piesă de îmbrăcăminte din magazinul de la ERA Park e aleasă atent. Hainele sunt făcute din stofe deosebite, precum caşmir, alpaca, mătase, bumbac, şi sunt aduse direct din Italia, cu "escală" de o lună în magazinul din Germania, după care sunt aduse, în regim de outlet, la Oradea.

"Am aşa… o satisfacţie când văd că fiecare îşi găseşte ceva la noi în magazin. Eu merg, de exemplu, la Versace, dacă are o colecţie din care îmi plac trei rochii, le iau doar pe acelea. Dintr-o colecţie de 200 de poşete, poate aleg doar 10, că acelea îmi plac. Mă uit foarte mult la calitate şi la modele şi sunt foarte informată în acest domeniu. Cum am făcut producţie, cunosc foarte bine calitatea cusăturii, a materialelor, iar la noi raportul preţ/calitate chiar este unul corect", afirmă Dana.

Afacere în familie

Avându-l proprietar pe fiul ei, Răzvan Preiss, şi fiind îngrijit de una dintre prietenele ei cele mai bune, Gabriela Bârsan, magazinul "For You Luxury Brands" se vrea mai mult decât un loc unde se vând produse premium.

"Este foarte important să comunici cu clientul, să afli ce vrea şi să îi dai sfaturile potrivite. Noi avem cele mai bune mărci la cele mai bune preţuri", spune Dana, invitându-i pe orădeni să vină să se convingă.

Magazinul din ERA Park este deschis de luni până duminică, între orele 10 şi 21. Detalii la telefon 0359.411.226, e-mail: info@foryouluxurybrands.de.

(Advertorial)