O cosmeticiană pasionată şi cu o bogată experienţă în domeniu, Fülöp Enikő, şi-a deschis, joi seara, propriul salon în centrul Oradiei, EM Beauty, invitându-şi prietenii şi clientele la inaugurare.

Salonul EM Beauty, al cărui motto este "For your beauty", este un loc intim, cochet şi primitor, în care clientele nu doar că sunt răsfăţate cu servicii personalizate de înfrumuseţare, ci se şi relaxează.

Salonul EM Beauty este situat pe Bulevardul General Magheru nr. 13 bl. M1, apartamentul 7. Noua casă a frumuseţii din Oradea are un aspect deosebit, fiind decorată cu detalii din lemn, precum şi cu pereţi verzi, din iarbă.

EM Beauty este, de fapt, visul orădencei Fülöp Enikő devenit realitate. "Sunt foarte fericită că azi se împlineşte un vis, un vis comun al meu şi al bunicii mele, Maria, de unde şi numele şi logoul EM Beauty", a spus orădeanca la inaugurarea care s-a făcut cu baloane, şampanie şi gustări deosebite.

Salonul oferă servicii de cosmetică (Fülöp Enikő, cu o experienţă de 15 ani în domeniu), coafură (Baratky Ioana, cu o experienţă de 20 de ani în domeniu) şi manichiură (Ioana Balazs, o profesionistă dedicată meseriei).

"Avem aparatură profesională cu ajutorul căreia determinăm tipul de ten, după care realizăm tratamentele adecvate, de curăţare, tratamente speciale cu microdermabraziune, ultrasunete şi altele. În plus, vă punem la dispoziţie un aparat inovator în rejuvenare facială, tratarea cuperozei şi a acneei. Nu în ultimul rând, avem tehnologie de ultimă generaţie în epilarea progresiv definitivă", le-a spus proprietara celor prezenţi.

Tot ea le-a mulţumit tatălui ei, Pozsór Stefan şi fratelui ei, Pozsór István, cei care semnează designul salonului EM Beauty.

Alte servicii de îngrijire şi frumuseţe oferite de EM Beauty sunt: epilat, epilare definitivă, machiaj, hair styling şi manichiură.

La inaugurarea noului loc de "beauty", cei prezenţi au participat şi la o tombolă cu premii, precum reduceri de 10% la coafură şi manichiură, dar şi o şedinţă de pensat şi vopsit, un masaj facial şi chiar şi un tratament de rejuvenare facială.

EM Beauty este deschis de luni până vineri între orele 9 şi 19, precum şi în zilele de sâmbătă, între orele 9 şi 13.

(Advertorial)