Sâmbăta aceasta, iubitorii de sport și de activități în aer liber sunt așteptați din nou la Fortress Camp!

Fortress Camp este un proiect inițiat de Visit Oradea și Decathlon Oradea și are loc în Parcul Dendrologic din Cetatea Oradea.

După cea de-a doua ediție Fortress Camp, care a fost destinată întregii familii, de la mic la mare, a înregistrat un real succes, Decathlon Oradea repetă această tematică și la ediția a III-a. Astfel, Parcul Cetății va fi amenajat cu o mulțime de surprize pentru toți participanții: terenuri de badminton, zonă de frisbee, turnball, hamace, corturi de mai multe tipuri și dimensiuni, tir cu arcul, toate așezate la umbră pentru ca toți să se bucure de o experiență interactivă, începând cu ora 16:00.

Participarea este gratuită, iar doritorii vor avea parte de exerciții distractive și vor descoperi jocurile în aer liber, atât de potrivite pentru o dimineață de sâmbătă.

Prima ediție a avut ca tematică circuitul Total Body, iar participanții au avut parte de activități simple, educative și creative, pe care le pot aplica și acasă. Exercițiile au fost urmate de un workshop de nutriție, unde Decathlon Oradea a prezentat mai multe detalii despre macronutrienți și despre un stil de viață sănătos și echilibrat. 

Organizatorii proiectului îi așteaptă pe curioși cu multă energie!

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de facebook: Decathlon Oradea, Visit Oradea și Cetatea Oradea.

Proiect organizat de Visit Oradea, Decathlon Oradea și Cetatea Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!