Luni dimineaţa, de la ora 08.10, la TVR 2 a debutat emisiunea "Bună dimineaţa mea", prezentată de trio-ul de artişti Ana Maria Georgescu, Doru Todoruţ (Deepcentral) şi Alex Burcă.

Ana Maria Georgescu s-a alăturat proiectului de la TVR 2 după ce timp de trei ani a fost prezentatoarea Digi 24 Oradea, putând fi văzută atât la pupitrul ştirilor cât şi în emisiunea "Turist acasă".

TVR 2 a anunţat noua emisiune matinală ca fiind una de divertisment îmbinat cu informaţii de actualitate, transmisă în direct de luni până joi. Emisiunea va fi difuzată şi vineri dar sub forma unui "best of" al săptămânii.

"După 3 ani de televiziune, în care am făcut atât ştiri, cât şi emisiuni de divertisment, acest matinal este o continuare firească a carierei mele. Dacă am emoţii? Desigur! Însă ştiu foarte bine că emoţia televiziunii constă în numărătoarea inversă din cască şi momentul în care ţi se spune «suntem în direct!» – şi este, cu adevărat, ceva magic", a spus noua prezentatoare a emisiunii "Bună dimineaţa mea".

Ana Maria Georgescu s-a lansat în showbiz la vârsta de doar 14 ani cu piesa "Ochii tăi". Cariera ei muzicală a intrat apoi într-un con de umbră. Anul trecut, interpreta a participat la show-ul "Vocea României" de la PRO TV însă nu a reuşit să ajungă prea departe, părăsind emisiunea încă din faza duelurilor.