După ce Lucia Varga a fost aleasă, în martie, preşedinta Femeilor Liberale din România, postul de conducere al Organizaţiei Femeilor Liberale Bihor a rămas vacant. Astfel că OFL Bihor şi-a ales noua şefă săptămâna trecută, la adunarea generală extraordinară.

Singura pretendentă pentru funcţia de preşedinte a OFL Bihor a fost Lidia Popa, cea care în 2008 a demisionat din PDL, unde era şefa organizaţiei de femei, şi s-a înscris în PNL. Popa a plecat atunci din PDL alături de celelalte două conducătoare ale organizaţiei de femei pedelist, după ce li s-a reproşat că nu au muncit destul în campania electorală din acel an.

Lidia Popa a fost aleasă cu 83 de voturi din maxim 93 posibile, şase voturi fiind nule.

"Doamna Lidia Popa a fost vicepreşedinte în Biroul Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale din Bihor şi secretar regional pe zona Nord-Vest în biroul Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale, în tot acest timp coordonând proiecte importante precum "PNL are grijă de sănătatea ta!", dezbaterea "Măsuri din programul USL pentru familii" şi "USL te informează"", se arată într-un comunicat al Organizaţiei Judeţene de Femei Liberale.

La alegerile femeilor liberale au participat, pe lângă delegate, senatorul Cornel Popa, deputatul Lucia Varga, secretarul de stat Claudia Vlas şi vicepreşedintele Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale Aurelia Vulciu.