Doi dintre baschetbaliştii cărora CSM Oradea nu le-a prelungit contractul în acest an au semnat cu o altă echipă din Liga Naţională.

Potrivit site-ului totalbaschet.ro, Nemanja Maric (foto), fostul căpitan al formaţiei orădene, şi Silviu Lupusavei vor juca pentru SCM U Craiova, care a terminat sezonul regulat pe locul al patrulea, dar nu a reuşit să ajungă în semifinalele play-off-ului.

Aşadar, în campionatul 2013-2014, cei doi se vor întoarce în Arena Antonio Alexe din postura de adversari ai echipei CSM Oradea. Sârbul Nemanja Maric a jucat în total şase sezoane pentru formaţia orădeană, în timp ce Silviu Lupusavei a stat doi ani.

Chiar dacă în sezonul trecut a obţinut cea mai bună performanţă din istoria clubului - clasarea pe locul al treilea în campionat şi accederea în liga FIBA EuroChallenge - CSM Oradea a decis să renunţe la mai mulţi dintre jucători (Nemanja Maric, Milos Pesic, Ivan Stefanovic, Silviu Lupusavei şi Sasha Topchov), semnând în schimb cu alţi sportivi bine cotaţi din campionatele din ţară, dar şi din străinătate.

Citiţi pe această temă şi articolul "Schimbări în masă: CSM Oradea renunţă la Maric, Pesic, Lupusavei şi Stefanovic"