După ce a plecat de la FC Bihor în urma rezultatelor slabe înregistrate de echipă, Claudiu Niculescu e pe punctul de a bate pama cu Damila Măciuca, revelaţia acestei ediţii de campionat.

Potrivit liga2.ro, "aproape sigur" Niculescu va fi succesorul lui Erik Lincar pe banca tehnică a alb-verzilor, contractul urmând să fie parafat în curând.

"Claudiu Niculescu a fost prima noastră opţiune atunci când am început să căutam un nou antrenor. Este adevărat că am discutat şi cu alţi antrenori, inclusiv cu Ovidiu Stângă, dar în momentul în care Claudiu şi-a dat acordul de principiu pentru noul proiect Damila, atunci am încetat orice alte contacte. Mai ales acum, după ce el a refuzat un post de antrenor la Dinamo, pot spune că, în mare măsură, el va veni la Vâlcea", a declarat Lucian Munteanu, preşedintele Damilei.

Acesta a precizat că mai sunt câteva detalii de pus la punct, dar decizia a fost acceptată de patronii clubului, Dan şi Laurenţiu Nitu. Cert este că la conducerea echipei vâlcene Niculescu va avea o misiune grea, de vreme ce sub conducerea lui Erik Lincar Damila a ajuns pe locul 4 în clasamentul seriei a II-a din campionatul ligii secunde de fotbal.