Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a făcut o dezvăluire revoltătoare, într-o emisiune la Digi 24. Voiculescu a spus că în Ministerul Sănătăţii este angajat un înalt funcţionar public, plătit cu 20.000 de lei, doar ca să duce acte din minister la sediul PSD.

"Acest Minister al Sănătăţii de azi e constituit din câteva zeci de oameni care lucrează, eu am lucrat cu aproximativ zece oameni. Există foarte mulți oameni care sunt plantați de partid, de diverse partide. A fost un om care se ocupa strict cu plimbatul documentelor din MS și transmiterea către PSD. Cu asta se ocupa", a declarat ex-ministrul, la emisiunea "În faţa ta".

Voiculescu a spus că angajatul cu pricina este încă în minister, pentru că n-a putut fi dat afară, tocmai pentru că este înalt funcţionar. Fostul ministru a refuzat însă să-i deconspire numele bugetarului de lux plătit doar să plimbe hârtii.

"Ducea toate documentele care lui îi păreau interesante pentru partid - ordine de ministru, referate, orice fel de lucru care ar putea face Ministerul Sănătăţii sau pe mine personal atacabil în presă. Poate şi alte lucruri", a spus Voiculescu, întrebat ce fel de hârtii plimba înalt funcţionarul.