Fostul prefect al judeţului Bihor, Claudiu Pop, care a părăsit Partidul Social Democrat în 2019 şi un an mai târziu a candidat din partea Pro România pentru un loc în Camera Deputaţilor, a anunţat, joi, că revine în PSD.

„Timp de 17 ani, 2002-2019, am fost membru al PSD Bihor. 17 ani nu se uită uşor... Pot să spun că am trecut prin toate etapele politice, am crescut alături de oameni de valoare şi am legat cu aceştia prietenii care nu se uită uşor. Chiar dacă timp de un an şi jumătate am activat în Pro România, am păstrat legături corecte şi colegiale cu majoritatea membrilor PSD. De aceea, azi am decis să mă alătur din nou acestui partid (n.r. - PSD) şi sper că împreună cu toţi colegii şi alături de cetăţenii judeţului Bihor să construim un parteneriat bazat pe încredere reciprocă!", a scris, pe Facebook, Claudiu Pop. 

Fost prefect de Bihor susţinut de PSD, Claudiu Pop a plecat cu tensiuni din partid în primăvara anului 2019, anunţând despărţirea de social-democraţi şi mutarea la Pro România printr-o conferinţă de presă susţinută la acea vreme alături de Victor Ponta, liderul acestui partid. 

„L-am convins o dată, acum 17 ani, să vină la Tineretul Social-Democrat, îl conving azi pentru a doua oară şi i-am promis că e ultima oară, că n-am făcut Pro România ca să ne întoarcem la PSD. Îmi pare rău de PSD, dar fiind confiscat de un grup infracţional organizat, nu cred că are un viitor, de atât timp merg într-o direcţie antieuropeană, antidezvoltare, antidemocratică", spunea, pe atunci, Victor Ponta, cu referire la "transferul" lui Pop. 

La rândul său, Claudiu Pop acuza că a fost ţinut departe de decizii în PSD Bihor. „Am rămas până azi, mi-am plătit şi cotizaţia, dar nu am mai fost invitat la nicio şedinţă, am fost la o conferinţă judeţeană la care m-au chemat numai primarii, dar au reuşit (n.r. – apropiaţii preşedintelui Ioan Mang) să facă aşa încât să nu-mi dea cuvântul".

În 2020, Claudiu Pop a candidat din partea Pro România pentru un loc de parlamentar în Camera Deputaților, dar fără succes.

La circa trei ani de la despărțirea de social-democrații bihoreni, Claudiu Pop anunță, iată, că se întoarce în partid.

 

Timp de 17 ani,2002-2019, am fost membru al PSD Bihor. 17 ani nu se uita usor… Pot sa spun ca am trecut prin toate...

Posted by Claudiu Pop on Thursday, June 23, 2022

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!