Ca de fiecare dată, în această lună, echipele de fotbal de la CSS LPS Bihorul participă la pregătirea centralizată, programată la Arieșeni.

Astfel, tinerii fotbaliști ai școlii sportive orădene trag din greu în pregătirile aferente acestei ierni în cantonamentul de la Vila Giulia, care a început pe data de 8 și se va încheia pe 15 februarie.

În acest cantonament se află echipele de fotbal de juniori A, B și C, însoțite de cei trei antrenori, precum și de tehnicianul cu portarii.

Astfel, echipa de juniori A, pregătită de antrenorul Lucian Stance, îi are în componență pe: Răzvan Matei, Cristian Aitonean, Bogdan Hodoroabă - Andrei Luca, Andrei Venter, Petruț Deac, Sebastian Mîndrilă, Rareș Bogdan, Florin David, Andrei Toma, Cristian Erdei, Iulian Vlad, Ionuț Groza, Bogdan Lascu, Cristian Negreci, Mihai Orbai, Ciprian Popa și Sabin Codreanu.

Echipa juniorilor B, antrenată de Aurelian Pavel, îi cuprinde în cantonamentul de la Vila Giulia pe: Alin Torj, Ciprian Dânga - Mihai Șandra, Denis Moza, Ștefan Sorian, David Sârbu, Răzvan Birta, Nicolae Pătrașcu, Raul Hofer, Lucian Bodogai, Alex Nicoruț, Sergiu Vlad, Ionuț Moza, Darius Pașca, Adrian Marioane, Denis Șerban, Mihai Șerban, Adrian Lazăr și Raul Hotea.

În fine, formația de juniori C, antrenată de Eugen Ilisoi, îi are în componență pe: Istvan Debre, Alex Micle - Răzvan Belteghi, Alex Rotar, Alin Moza, Eduard Bursuc, David Kalman, Romeo Șipoș, Emanuel Dat, Dănuț Reștea, Claudiu Petrila, Alex Pascu, Gigel Petrila, George Onaca, Dominik Silaghi, Denis Trif și Szabo Roland.

Antrenorul care se ocupă de pregătirea portarilor este Vlad Ghețe, prezent și el la Arieșeni.

„Ne pregătim pentru returul campionatelor de juniori A, B și C, unde obiectivul nostru este calificarea la o fază superioară, oferindu-le condiții propice fotbalistice de performanță, iar rezultatele așteptate trebuie să fie pe măsura a ceea ce conducerea LPS Bihorul oferă acestor sportivi. Avem toate condițiile necesare pentru a ne atinge aceste obiective", a declarat Lucian Stance, directorul adjunct al CSS LPS Bihorul.

De precizat faptul că unii sportivi de la LPS Bihorul au primit convocări la loturile naționale, ultimul plecat fiind portarul Bogdan Hodoroabă, care tocmai a sosit de la echipa reprezentativă direct în cantonament.

În afară de fotbaliști, și sportivii de la alte discipline au beneficiat de pregătiri centralizate în această iarnă, astfel atleții s-au aflat în cantonament la Arieșeni, dar și la Băile Felix, iar judoka la Arieșeni și Poiana Brașov.