Bruno Fernandes de Souza, portarul echipei braziliene de fotbal Flamengo, a refuzat să le permită autorităţilor să îi preleveze mostre de ADN, în cadrul investigaţiei în care este acuzat că şi-ar fi ucis fosta iubită, Elisa Samudio, şi ar fi dat trupul ei de mâncare la câini.

Fotbalistul, împreună cu Luiz Henrique Romoa, un prieten de-al lui Souza, şi Luiz Aparecido Santos, fost poliţist, sunt suspectaţi de uciderea tinerei în vârstă de 25 de ani, care a dispărut la începutul lunii iunie. Femeia declarase că fotbalistul este tatăl copilului ei. Fernandes şi Samudio, care a lucrat ca actriţă porno o perioadă, s-au cunosctut în cadrul unei orgii.

Investigatorii brazilieni au povestit în detaliu modul în care Bruno şi prietenii săi au transportat-o pe Elisa la ferma sa din afara oraşului Belo Horizonte, au bătut-o şi apoi au strangulat-o. "Bruno este un monstru pentru ceea ce i-a făcut femeii", a declarat Edson Moreira, poliţistul care conduce ancheta. "A fost o crimă premeditată şi executată cu sânge rece", a mai spus Moreira, citat de TIME.com.

Corpul femeii a fost ulterior tăiat în bucăţi. O parte dintre ele au hrănit câinii, iar o parte au fost îngropate. Încă mai sunt căutate resturi din corpul tinerei.

Între timp, a ieşit la iveală că Elisa Samudio depusese la poliţie, în luna octombrie 2009, o plângere împotriva portarului brazilian. Ea l-a acuzat atunci că o forţase să bea un cocktail de droguri, menit să o facă să avorteze. Samudio le-a spus poliţiştilor că prietenii forbalistului au urcat-o cu forţa într-o maşină, unde i-au aplicat câteva lovituri. Bruno Fernandez li s-a alăturat, i-a pus un pistol la tâmplă femeii şi a ameninţat-o cu moartea. "Mi-a fost foarte frică. Înnebunise de-a binelea", a declarat Samundio la sfârşitul înregistrării audio.

Clubul Flamengo a suspendat contractul lui Bruno Fernandes şi a declarat că avocatul clubului nu îl va mai reprezenta pe fotbalist.