Echipa bihoreană de fotbal din Liga a III-a CS Oşorhei se află, începând de luni, în cantonament, la Băile Felix. Cartierul general al echipei antrenate de Călin Cheregi a fost stabilit la Hotel Vital.

La primul antrenament din etapa de pregătire centralizată s-au aliniat 21 de jucători, noutăţile fiind mijlocaşul stânga Boca şi atacantul Sebastian Borşa.

În ceea ce-l priveşte pe Raul Ember, acesta a ales să se prezinte la reunirea lotului celor de la FC Bihor, în timp ce Răzvan Giura este accidentat, suferind o întindere la inghinali. La rândul lui, Robert Turcan a decis să-şi continue activitatea la Bihorul Beiuş, iar Ladik Lavrincsik a plecat în Slovacia.

Iată lotul pe care antrenorul Călin Cheregi l-a avut la dispoziţie pentru prima şedinţă de pregătire: Hava şi Deac – portari; Pintea, Pop Şerban, Hering, A. Petricău, V. Petricău, G. Cornea şi Chiş – fundaşi; Trip, Iulian Cuc, Costea, Mălaiu, Selejean, Buz, Sergiu Ban, Todea şi Boca – mijlocaşi; Hosu, Ov.Popa şi Sebastian Borşa – atacanţi.


Pe de altă parte, au fost stabilite şi datele de disputare ale partidelor de pregătire. Acestea sunt următoarele:

24 iulie – cu un adversar din Liga a IV-a

1 august – Olimpia Satu Mare (Stadionul din Alparea)

5 august – Crişul Sântandrei

12 august – Meci în Cupa Romaniei

15 august – CS Ineu

21 august – adversar desemnat în funcţie de numele primului adversar din campionat.