Competiţia rezervată liceenilor şi organizată de clubul FC Bihor cu prilejul împlinirii a 110 de fotbal în Bihor şi 40 de când echipa fanion a judeţului poartă titulatura de FC Bihor, "Campionii Liceelor - Trofeul FC Bihor" a continuat, miercuri, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", când, pe terenul sintetic, au fost programate ultimele două jocuri din prima etapă a fazei grupelor.

În primul joc al zilei, în cadrul grupei C, echipa liceului "Onisifor Ghibu" a întrecut cu scorul de 5-3 (2-1), formaţia liceului "Aurel Lazăr", într-o partidă foarte echilibrată până în ultimele 8 minute, când cei de la "Ghibu" au reuşit să se desprindă. Au marcat: Ionuţ Jurjac -2, Adrian Petricău, George Mangra şi Sergiu Ghilea - pentru învingători, respectiv, Andrei Bat şi Marc Nichita - 2, pentru învinşi.

În jocul al doilea, în cadrul grupei D, echipa Colegiului Tehnic "Transilvania" a depăşit cu 5-2(2-2) formaţia Liceului "Emanuil Gojdu". A fost un joc disputat şi foarte echilibrat în prima parte, însă în repriza a doua, elevii de la Transilvania au reuşit să se desprindă.

Golurile au fost marcate de: Alin Herle -2, Gabriel Fărcuţ -2 şi Ionuţ Ivan, pentru echipa învingătoare, respectiv de Andrei Popescu şi Alexandru Ilieş, de la Gojdu.

Competiţia "Campionii Liceelor - Trofeul FC Bihor" va continua săptămâna viitoare la terenul sintetic al Stadionului Municipal, cu jocurile etapei a doua. Acestea se vor desfăşura după următorul program:

Miercuri, 2 mai:
Ora 14 CN "Emanuil Gojdu" - GS Sanitar "Vasile Voiculescu" (grupa D)
ORA 15 CT "Mihai Viteazul" - LT "Lucian Blaga" (grupa A)

Joi, 3 mai:
Ora 14 LT "Ady Endre" - GS "Ioan Bococi" (grupa B)
Ora 15 LT "Onisifor Ghibu" - LPS Bihorul (grupa C)

Vezi imagini de la "Campionii liceelor" pe site-ul oficial al clubului FC Bihor!