Tabloidul Libertatea a intrat în posesia unor fotografii şocante, care arată mai mulţi fotbalişti, aparţinând divizionare secunde Minerul Lupeni, aflaţi în cantonament, au făcut sex între ei. Şi mai şocant este că, potrivit unui participant la orgia homosexuală, astfel de scene sunt frecvente în echipele de fotbal.

Pozele circulă de ceva vreme pe internet, iar ele îl surprind în "acţiune" şi pe mijlocaşul divizionarei secunde Minerul Lupeni, Robert Cristian. În vârstă de 22 de ani, tânărul este foarte talentat, iar în urmă cu un sezon a fost chiar la un pas să se transfere la "U" Cluj.

"Într-una din seri au băut ceva mai mult vin şi au început să umble în pielea goală prin cameră. Erau în cantonament, cu Minerul. Au început cu glume cu tentă sexuală şi au terminat prin a face sex între ei, timp în care se şi pozau", a povestit, sub anonimat, unul dintre participanţii la desfrâu, adăugând că "a doua zi nu a regretat nimeni nimic. Spuneau că s-au distrat pe cinste".

Contactat de ziarişti, Robert Cristian, unul dintre protagoniştii scenelor, a refuzat să comenteze: "Nu mă interesează", a răspuns el.

Se pare însă că astfel de scene nu sunt excepţii printre fotbalişti, unul dintre participanţii la orgie declarând că se întâmplă frecvent, doar că de data asta, pozele au ajuns pe internet.

Mijlocaş sau atacant ofensiv, Robert Andrei Cristian s-a format la Corvinul Hunedoara, unde, între 2008 şi 2009, a jucat două sezoane în liga secundă (47 de meciuri/ 4 goluri), apoi la Minerul Lupeni, tot în eşalonul secund (22 de meciuri/ 5 goluri), cu care a semnat, deşi era dorit şi de "U" Cluj.

Echipa antrenată de Petre Gigiu şi de Iosif Rus nu trece prin cel mai bun sezon, aflându-se, la finalul turului Seriei a II-a, pe locul 16 din 18, retrogradabil, la patru puncte de "salvare".