Tânărul atacant bihorean George Puşcaş face senzaţie la noua sa echipă, Reading FC din a doua ligă din Anglia.

Duminică, la primul meci disputat în Championship şi la prima apariţie în faţa propriilor suporteri, pe Madejski Stadium, George Puşcaş a reuşit două goluri impresionante, în meciul disputat cu echipa Cardiff City şi încheiat cu scorul de 3-0. 

Fotbalistul originar din comuna Balc a înscris în minutele 25 şi 48, iar cel de-al treilea gol i-a aparţinut colegului său de echipă, John Swift, în minutul 84.

Puşcaş a înscris primul gol al meciului după o cursă de circa 70 de metri pe teren, reuşind să-şi întreacă sau să-şi păcălească toţi adversarii care i-au ieşit în cale. 

Atacantul bihorean a înscris primele două goluri pentru Reading FC marţi, în deplasare, în Cupa Ligii.

Jurnaliştii britanici nu contenesc să îl laude pe bihorean. Cei de la BBC au reacţionat imediat în live-textul meciului:

"George Puşcas a fost starul de necontestat în prima repriză a duelului Reading – Cardiff. Dumnezeule mare, ce mod de a debuta pe teren propriu pentru Reading! George Puşcaş a deschis scorul pentru gazde, cu un efort solitar superb. A preluat mingea în propria jumătate, l-a întors pe toate părţile pe Will Vaulks, pentru ca apoi să tragă superb la colţul lung. O reuşită fantastică" , a fost reacţia de după prima reuşită, când Puşcaş a făcut o cursă ”nebună”.

Ulterior, după reuşita a doua, jurnaliştii au scris: "Iar băiatul acesta! Puşcaş face dubla cu un voleu bun, după o centrare a lui John Swift. O finalizare grozavă".