Fotbalistul orădean, Claudiu Andrei Keseru, care în prezent evoluează în campionatul francez, la clubul Angers SCO, sub formă de împrumut de la FC Nantes, a spus adio burlăciei, căsătorindu-se sâmbătă cu frumoasa Laura Dorina Pop.

În vârstă de 25 de ani, cel care se anunţa una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc a decis să puncteze în această vară şi la capitolul familie, hotărând să abandoneze singurătatea şi să se căsătorească.

După ce joi, 17 mai, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a celor doi la Primărie, sâmbătă a avut loc cununia. Mai întâi cea civilă, la Casa Căsătoriilor din complexul Lotus, urmată de cea religioasă la Biserica Sf. Andrei.

După aceste momente, cei aproximativ 180 de invitaţi au participat la petrecerea nunţii, care s-a desfăşurat într-un local din cartierul Nufărul, cartierul în care a copilărit, de altfel, Claudiu.

Printre cei 180 de invitaţi s-au numărat şi colegi din Franţa, de la echipele Nantes şi Angers, dar şi foşti colegi şi prieteni din ţară, precum Ciprian Dianu.

La nuntă a fost prezent şi cunoscutul om de afaceri Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo şi fonator al grupului Liberty, însoţit de Irina (fostă componentă a trupei Asia).

Petrecerea a durat toată noaptea, până dimineaţa în jurul orei 7, iar cel care a întreţinut atmosfera a fost Dacian de la Oradea.