Fost coleg cu Mihai Neşu la FC Utrecht, fotbalistul belgian Dries Mertens l-a vizitat, săptămâna trecută, pe "Bichon" în Oradea.

Printr-o postare pe Facebook, Mertens a arătat că susţine Fundaţia Mihai Neşu care face "lucruri minunate" pentru copii şi şi-a îndemnat fanii să facă la fel, donând în conturile acesteia.

"Mi-am petrecut ultimele două zile cu un bun prieten, a fost o experienţă minunată. Vreau să susţin Fundaţia Mihai Neşu şi voi da o mână de ajutor. Ei fac lucruri minunate pentru copii şi au nevoie de ajutorul meu şi al vostru. Daţi o mână de ajutor, chiar dacă suma este mică. Vă mulţumesc din suflet", a scris, duminică, belgianul pe pagina lui de Facebook.

Acesta şi-a însoţit postarea de câteva fotografii alături de Mihai Neşu în Oradea şi a trecut contul în care se pot face donaţii (IBAN: RO13BTRLEURCRT0246793101, SWIFT CODE: BTRLRO22, Transilvania Bank Romania, Mihai Nesu Foundation).

Dries Mertens (30 de ani) şi Mihai Neşu (34 de ani) au fost colegi la FC Utrecht în perioada 2009-2011.

Belgianul este coleg acum cu Vlad Chiricheş la SSC Napoli în Serie A. Acesta s-a transferat în Italia în 2013 pentru suma de 9,5 milioane euro. În 132 de partide jucate în Serie A, Mertens a marcat 50 de goluri.

El are peste 57 de selecţii în naţionala Belgiei pentru care a înscris 12 goluri, iar în anul trecut a fost declarat fotbalistul anului în ţara sa.