La câteva ore după ce s-a păruit cu Raluca Tănase, fosta prietenă a lui Nicolae Mitea, Andreea Tonciu s-a întâlnit cu ex-dinamovistul. Acum ea acuză că acesta i-a aplicat o corecţie fizică serioasă.

„A sărit la mine imediat cum m-a văzut. M-a blocat cu maşina, lovea portiera şi geamurile cu pumnii. Am deschis geamul, m-a scuipat şi m-a bătut. Nu-mi vine să cred că mi-a tras o palmă zdravănă de mi-a învineţit ochiul. Este prima oară când face aşa ceva, dar nu pot trece peste asta. De-acum înainte, Nicolae Mitea e un zero barat pentru mine", se plânge asistenta emisiunii moderate de Adriana Bahmuţeanu.

Cum urmele sunt vizibile pe chipul fostei iubite, fotbalistul nu a avut cum să nege că a lovit-o. „Nu am bătut-o, i-am dat doar o palmă", a susţinut Mitea. Fosta mare speranţă a fotbalului românesc nu regretă nimic şi crede că a făcut ceea ce trebuia. „Ne-am certat din cauză că ea este scandalagioaică şi eu m-am săturat de această mahala", a tunat el.

Raluca de la Bambi, fosta iubită a sportivului, cea de la care a plecat întregul scandal, îl anunţă pe Nicolae că nu are nici cea mai mică intenţie de a se întoarce la el. „Nu-l vreau pe Nicky înapoi, pentru că am o altă relaţie", a spus Raluca Tănase.