Atacantul campioanei CFR Cluj, orădeanul Ioan Hora, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare condiţionată pe o perioadă de doi ani, în dosarul în care a fost judecat pentru că, beat fiind, a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, iar apoi a refuzat testarea cu etilotestul, scrie realitatea.net.

Magistraţii Curţii de Apel au menţinut, miercuri, decizia Judecătoriei Cluj-Napoca de la sfârşitul anului trecut. Totuşi, recursul l-a scăpat pe orădeanul în vârstă de 24 de ani de pedeapsa complementară de confiscare a maşinii.

În 2010, pe când juca la Gloria Bistriţa, iubitul prezentatoarei TV Romana Fărcaş nu a acordat prioritate şi a lovit un alt autoturism în Piaţa Avram Iancu din Cluj. La faţa locului, orădeanul a refuzat testul de măsurare a alcoolemiei, însă, probele de sânge recoltate de IML au confirmat afirmaţiile martorilor: Hora avea o alcoolemie de 1 gram pe mie.

Procurorii i-au întocmit dosar şi pentru mărturie mincinoasă deoarece tânărul declarase iniţial că ar fi băut la un bar, apoi a susţinut că a băut ţuică împreună cu tatăl său, pe care l-a dus ulterior la aeroport.

(sursa: realitatea.net)